11.09: Dovezi Explozive - Expertii Vorbesc

sclavus

Junior Member
Published on Sep 9, 2013

Aceasta este versiunea de o ora al documentarului nostru inovator de o ora jumatate legat de 11.09: Dovezi Explozive - Expertii Vorbesc, disponibil de cumparat in magazinul nostru online http://www.AE911Truth.org sau pentru descarcare sau video la cerere pe http://www.911expertsspeakout.com .

Urmariti si inregistrarea Pledge Breaks de Shari Bernson si AE911Truth's Richard Gage, AIA -- intervievati in Denver, CO in timpul premierei TV a 11.09: Dovezi explosive -- Expertii vorbesc. Vizitati http://www.youtube.com/watch?v=sksg5w....
Public Broadcasting Station si Colorado Public Television (cpt12.org), s-au incredintat sa ajunga in prim planul retelei publice media. CPT12 a difuzat acest film viguros si controversat de lung metraj in timpul campaniei de strangeri de fonduri din timpul verii. Pagina web nationala a PBS a postat difuzarea care a devenit una din cele mai vizionate si cele mai transmise programe pe PBS.

Sunt aproape 12 ani de la acea zi fatala din Septembrie si tot mai multi oameni devin constienti ca nu au intreaga poveste despre 11.09. Peste 1900 de arhitecti si ingineri conduc AE911Truth, cu zeci de alti profesionisti care participa la acest documentar punandu-si cariera in joc, pentru a cere o investigatie independenta. Arhitecti de zgarie-nori, ingineri de structura, oameni de stiinta, fizicieni, chimisti, discipoli, educatori, pompieri, experti judiciari pentru incendii, experti in demolari si altii, au pus laolalta o evaluare stiintifica importanta a evenimentelor de la World Trade Center. Colapsul brusc si complet al zgarie-norului WTC Cladirea 7 pe data de 11.09 la 5:20 pm, este vazut in lumea intreaga ca "o dovada coplesitoare" ce dezaproba povestea oficiala despre 11.09. Acesti experti introduc de asemenea si "dovezile coplesitoare" legate de o ipoteza de demolare controlata la WTC, care este cel putin derutanta. Filmul nu face speculatii, si se identifica cu spectatorii prin prezentarea celui mai popular segment din film, care introduce perspectivele profesioniste a opt psihologi care explica cateva din motivele pentru care este atat de dificil pentru oameni sa accepte dovezile stiintifice. Acesta este cel mai stiintific si fascinant film documentar despre 11.09 pana in prezent, continand informatii vitale care cer actiunea din partea tuturor. Nu ne mai putem permite sa ignoram dovezile despre World Trade Center.

Va rugam sa sustineti organizatia care a facut acest program posibil prin cumpararea DVD-ului sau printr-o donatie neimpozabila la http://www.AE911TRUTH.org.

Varianta prescurtata de 58 minute este folosita pentru promotie. Va rugam sa sustineti AE911Truth prin cumpararea DVD-ului, descarcarea lui sau vizionarea lui acum la http://www.911expertsspeakout.com.
Daca sunteti impresionati cu adevarat de munca noastra de natura vitala, va incurajam sa faceti o donatie neimpozabila (suntem o organizatie de non-profit 501c3) la http://www.AE911Truth.org.

Multumim!


Traducere: Ramona Oniga, anonim & Camelia Colnic
Post-productie: H.Koch, W.Visser
 
Top