Video 9/11: Eksplozivni Dokazi -- Stručnjaci Govore

Discussion in 'Generalne Diskusije' started by sclavus, Feb 22, 2014.

 1. sclavus
  No Mood
  Offline

  sclavus Junior Member

  Joined:
  Sep 9, 2011
  Messages:
  289
  Likes Received:
  3
  Trophy Points:
  28
  Gender:
  Male
  Location:
  Algeria
  Ratings Received:
  +14 / 2
  Published on Sep 9, 2013

  Ovo je jednosatna verzija našeg revolucionarnog jednoiposatnog dokumentarca 9/11: Eksplozivni Dokazi -- Stručnjaci Govore koje je dostupan za kupovinu u našoj onlajn prodavnici na http://www.AE911Truth.org ili skinite na http://www.911expertsspeakout.com .

  Public Broadcasting Station, Javna Televizija Kolorada (cpt12.org), je hrabro odlučila da bude na čelu svih mreža javnog servisa. CPT12 je skoro emitovao ovaj snažni i kontroverzni fiml za vreme letnje kampanje sakupljanja novca. PBS-ov nacionalni vebsajt ga je onda ponovo emitovao, gde je film postao jedan od najgledanijih i šerovanih programa na PBS-u.
  Preko 1900 arhitekta i inženjera vode AE911TRUTH, sa desetinama dodatnih profesionalaca koji im se pridružuju i rizikuju svoje karijere u ovom dokumentarcu gde traže novu istragu. Arhitekte, inženjeri, naučnici, fizičari, hemičari, akademci, profesori, vatrogasci, inženjeri požara, stručnjaci za demolicije i ostali su se udružili i napravili naučnu procenu događaja na lokaciji STC-a.

  Molimo da podržite organizaciju koja nam je omogućila ovaj program i to kupovinom DVD-a ili donirajte na: http://www.AE911TRUTH.org.

  Hvala!


  Prevod: Vanja Cakic, Marko Kirev, Jovana Dimic & Elisabeta Petrovic
  Post-Produkcija: H.Koch, W.Visser

  http://www.911expertsspeakout.com

Share This Page