trent in europa

Imad

Junior Member
Assalamoelaikoem warahmatullahi wbarakatuh,

Ik zie een bepaalde trent in het westen en voornamelijk in Europa. De islaam verspreid zich en dat heeft men duidelijk opgemerkt. Om dit tegen te houden zijn door diverse regeringen maatregelen genomen.

In een deel van belgië is de niqaab verboden. Niet lang geleden hebben vele scholen in een deel van belgië hun krachten gebundeld om de hoofddoek te verbieden. Onlangs heeft men in Zwitserland voor een verbod van Minaretten gestemd.

Zij zeggen toch geloof en staat gescheiden, waarom bemoeien ze zich dan met ons geloof? Ze hebben het steeds over vrijheid van meningsuiting en vrijheid van geloofsuiting, hoe zit het dan met deze vrijheid voor moslims?

Leuk en aardig geprobeerd, ze meten met twee maten. Wanneer het om hun vrijheid gaat, dan hebben zij rotsvaste wetten om deze te verdedigen. Als het om moslims gaat, dan blijken dezelfde wetten toch niet zo rotsvast te zitten. Wetten gemaakt door mensen en die door mensen zo omgebogen kunnen worden. Dit werkt in het voordeel van een groep en in het nadeel van een andere groep.

Ik hoop dat de moslims terugkeren naar de wetten van Hun Heer die niemand onrecht aandoet. Allah heeft onrecht verboden.


Wassalamoelaikoem warahmatullahi wbarakatuh
 

Shishani

moderator
Staff member
و عليكم السلام و رحمة الله و بركاته

Tja, broeder, zelfs in de islamitische landen worden de hidjaab, baard en andere voorschriften van de Islaam verboden. Mensen begrijpen het doel niet, weten niet waarom dit voorgeschreven is enz. Er zijn ook degenen die het wel weten, maar het niet willen, en ook degenen die een strijd voeren tegen al-Islaam.

Billaahi tawfieq, bij Allaah ligt succes.
 

BintShishaan

AmatuLlaah
Wa 'alaykum as salaam wa rahmatu llaahi wa barakaatuh.
Het is enkel en alleen maar omdat ze weten dat de Islaam de waarheid is en dat de Islaam binnenkort zal heersen, in sha Allaah.
Wat men ook probeert, niemand kan de Islaam tegenhouden, want het wordt beschermd door Allaahu Ta'ala, ook al kost het levens van Zijn dienaren.


"..Wa man yatawakkal 'ala Allaahi fahuwa hasbuhu..."
- En degene die zijn vertrouwen plaatst in Allaah, dan zal Hij voldoende voor hem zijn ..

(Surah at-Talaq ayaat 2-3)

Hasbun Allaahu wa ni'ma al Wakiel.:muslim_child:
 
Top