Versiering voor de man

Deen_Al_Islaam

Junior Member
Assalamu3alaykoum wa rahmatullaahi wa barakatoehoe

Versiering voor de man

Vandaag de dag, versieren veel vrouwen zichzelf niet voor hun mannen. Maar, wanneer er zich een gelegenheid voordoet, zitten zij voor de spiegel om hun haar in orde te maken, hun beste kleding te dragen en zichzelf mooier te maken. Maar wanneer het voor hun mannen is, lijken zij zichzelf te negeren; zij verwelkomen hun mannen in hun kook kleding, die ruiken naar knoflook en uien. Daarom, ligt de rol van een vrouw in het versieren van zichzelf voor andere vrouwen bij feestjes en ceremonies, of voor haar man?

De wijze vrouw is degene die weet hoe ze het hart van haar man moet winnen, wat betekent dat ze altijd een nieuwe vrouw in zijn leven moet zijn. Een lief woord is een sieraad, een tedere glimlach is een schoonheid, een goede geur en mooie kleding zijn een plezier, en schoon zijn is zuiverheid en aanbidding, want jullie zijn de houri (nimfen) in deze wereld, en de meesteressen van de paleizen in de Tuinen van het Paradijs, Insha Allah.

Lieve vrouw, je moet van de Qur’an de moraal en de principes van de Houris leren en elke inspanning doen om het hart van jouw man te winnen.


Bron: “Winning the heart of your husband.”

Ibraahim Ibn Saaleh al-Mahmud

Vertaald uit het Engels door Amal
Moge Allah mij vergeven voor het maken van eventuele vertaalfouten, ameen.
 
Top