Novi sam clan, tek sam se registrovao. Zelim sve clanove foruma da poselamim sa vjecnim pozdravom, pozdravom stanovnika dzenneta... Es-Selamu 'alejkum we rahmetullahi we berekatuhu.
:salam2: Imam problem. Kako da upload-ujem svoj avatar? U control panelu su mi neke skroz sture opcije, mogu jedino da se odlucim za neku od vec ponudjenih fotki.
We 'alejkumu-s-selam we rahmetullah. Mora malo vremena da prođe,čini mi se nekih 30-35 komentara, da postaneš Junior Member, i tek onda stičeš pravo na svoj avatar. Do tada se strpi.
We 'alejkumu-s-Selam we rahmetullahi we berekatuhu. Seko hvala na dobrodoslici, Allah s.w.t. te nagradio svakim dobrom.
:salam2: Esedullah, prije ti dadoh tablete za zheludac, nego li ti rekoh dobrodoshao Ehlen we sehlen akhi
Djela su vrijednija od rijeci. Hvala svima na toploj dobrodoslici. Da vam Allah s.w.t. dadne dobro na oba svijeta.
Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu!!! Evo i mene medju vama Lejla,Amina,Harise,Dino :angryred::fighta: Ja mislila, mi drugovi kad vidi njih ... ni da zovnu, pff!!!
Ve alejkumu selam ve rahmetullahi ve berekathu! MashAllah evo nama nase seke e nek si nam bas dosla i ti bas se radujem da si nas i ovdje pronasla ja nazalost nemam tvoj msn pa te nisam mogla ni pozvati ovdje . Ehlen ve sehlen mila !:ma::shake:
:salam2: Ehlen we sehlen seko :lol: Nemoj da se ljutish bona, znash da smo se svi napili bana sa sandzaka, a tebe nema "anamo negdje" Nego ja rekla Harisu, de ti sad fino njemu lekciju ochitaj. E kakva si, zhao ti tamo, pa po nama :lol: Nego bujrum mila moja, pozovi josh nekoga od koga mi nemamo kontakt... Drago nam je da si tu
Ehlen we sehlen Bisercicu moj lijepi. Ma ja sam ti ovdje nova(ne gledaj postove znas da volim da komentarisem) najvecu odgovornost snosi Haris i zato njega kudi :angryred::angryred::angryred: Nego nek si nam ti dosla,nadam se da cemo se lijepo druziti kao i uvjek :muslim_child: