Video 9/11: Eksplozivni Dokazi -- Stručnjaci Govore

sclavus

Junior Member
Published on Sep 9, 2013

Ovo je jednosatna verzija našeg revolucionarnog jednoiposatnog dokumentarca 9/11: Eksplozivni Dokazi -- Stručnjaci Govore koje je dostupan za kupovinu u našoj onlajn prodavnici na http://www.AE911Truth.org ili skinite na http://www.911expertsspeakout.com .

Public Broadcasting Station, Javna Televizija Kolorada (cpt12.org), je hrabro odlučila da bude na čelu svih mreža javnog servisa. CPT12 je skoro emitovao ovaj snažni i kontroverzni fiml za vreme letnje kampanje sakupljanja novca. PBS-ov nacionalni vebsajt ga je onda ponovo emitovao, gde je film postao jedan od najgledanijih i šerovanih programa na PBS-u.
Preko 1900 arhitekta i inženjera vode AE911TRUTH, sa desetinama dodatnih profesionalaca koji im se pridružuju i rizikuju svoje karijere u ovom dokumentarcu gde traže novu istragu. Arhitekte, inženjeri, naučnici, fizičari, hemičari, akademci, profesori, vatrogasci, inženjeri požara, stručnjaci za demolicije i ostali su se udružili i napravili naučnu procenu događaja na lokaciji STC-a.

Molimo da podržite organizaciju koja nam je omogućila ovaj program i to kupovinom DVD-a ili donirajte na: http://www.AE911TRUTH.org.

Hvala!


Prevod: Vanja Cakic, Marko Kirev, Jovana Dimic & Elisabeta Petrovic
Post-Produkcija: H.Koch, W.Visser

http://www.911expertsspeakout.com
 
Top