Nike Kyrie Low some.

Ethemfloor

New Member
När Kyrie Irving går throughout i NBA-säsongen 2021-22, har Brooklyn Nets-vakten levererat både officiella och inofficiella blickar på några av hans nästa skoförslag. Det nyheter?: En höstvänlig version utav Nike Kyrie Low some. I likhet med tidigare skådade versioner av Irvings budgetvänligare sneaker, njuter paret av en delad färgblockering mellan fram- och mittfotspanelerna och häl. Modellen bibehåller sitt vanliga rutmönster över hela ovandelen, men en hel dämpad röd passerar nike dam löparskor rea family room främre halvan medan en hel trist grön markerar dess territorium från det fjärde ögonstaget till hälen.

Ett nytt sneakersamarbete mellan Models och Kyrie Irving är på väg denna månad som förväntas vara centrerat kring Nike Kyrie your five. Tack vare en teaser som delas av Models kreativa chef Deon Place, kommer inspirationen bakom de senaste projektet återigen att dras till sig ideas nike kyrie 4 köpa på nätet från den antika egyptiska kulturen med en big apple "Orions bälte" färgsättning, adult men en tidig look är för närvarande inte tillgänglig. Enligt uppgift är också en ny Concepts times Nike Kyrie 6 på gång som ryktas släppas någon gång i 12 ,.

En helt ny färgsättning av Nike Kyrie your five kommer snart att släppas i storleken på grundskolan. Det här enkla GS-färgschemat har en ovandel my spouse and i grått mesh, tonalt hölje som täcker skosnörena, vitt hälöverdrag och vitt Swoosh-märke på varje sidopanel. En hel röd Kyrie-logotyp och signatur är stämplade på varje tunga. Paret sitter ovanpå en "Sprite"-liknande blå ?& nike kyrie 5 på nätet limegrön sula. Specialgrafik är också utsmyckad på varje innersula.

Kyrie Irvings same interest nike kyrie 6 online för stjärnorna och de stora okända gör honom till en perfekt kandidat för Nike Basketballs "Planet of Hoops"-paket, så Kyrie 6 har presenterats my spouse and i en ny stil scientif rymdtema. Det finns ipod dock massor av andra mindre seriösa detaljer och färger att få på Irvings nya skor. Basen är uppbyggd av vita ?& bruna toner, med en hel droppande slimegrön Swoosh och finns under det tidigare nämnda budskapet. Texturerade hälstycken är klädda i en hel rik svart, och framfotsremmen erbjuder en halvgenomskinlig, glöd-i-mörkret-konstruktion med en allseende ögonutsmyckning.
 
Top