Regulamentul sectiunii in limba romana a forumului Turn To Islam

Made Sarah

Servant of Allah
Staff member
Reguli aplicabile sectiunii in limba romana a forumului Turn To Islam

In primul rind - incalcarea regulilor prezentate in cadrul acestui topic poate conduce la urmatoarele sanctiuni:
1. Stergerea mesajului si avertisment prin PM;
2. Blocarea temporara a accesului pe forum;
3. Banarea utilizatorului.

Responsabilitatea pentru mesajele postate revine in totalitate utilizatorilor, iar noi ne rezervam fara echivoc dreptul de a sterge orice mesaj care contravine regulilor acestui forum. Daca o postare a fost stearsa nu este recomandat sa o rescrieti, pentru ca va fi stearsa din nou...

REGULILE APLICABILE TUTUROR UTILIZATORILOR

- Materialele preluate si postate fara precizarea sursei vor fi sterse, nu este permisa publicarea unor materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin (evitati acest lucru specificind sursa sau autorul materialului) deoarece in Islam este 7aram incalcarea dreptului de copy-right.

- Postati doar informatii provenite din surse sigure si corecte. Sint acceptate numai postarile sustinute prin dovezi clare si argument solide, in caz contrar acestea vor fi sterse pentru a evita erorile care pot aparea (nu trebuie sa va simtiti ofensati, este o regula aplicata in general pe acest forum). Nu postati informatii false sau preluate din surse nesigure, un astfel de comportament dauneaza utilizatorilor forumului, nimeni nu ar dori sa isi asume raspunderea de a-si informa gresit fratii si surorile…

- Nu sint admise atacurile la persoana, comentariile rasiste, discutiile pe teme politice, acesta este un forum pentru cei care doresc sa se informeze despre Islam. Postarile care intentioneaza sa creeze conflicte intre utilizatori vor fi sterse imediat iar autorii vor fi banati fara avertizare prin PM (dupa o cercetare prealabila efectuata de moderatorii forumului, evident).

- Nu este permisa publicarea de link-uri externe, decit in conditii speciale, cind este imperios necesar, iar pentru stabiliarea situatiei aplicabile in astfel de cazuri consultati moderatorii forumului.

- Mesajele tip spam precum si reclamele sint complet interzise, vor fi sterse iar userul va fi banat fara avertizare prealabila.

- Sint interzise si discutiile contradictorii din care nu poate rezulta nimic constructiv, in Islam trebuie evitate astfel de conversatii. Nu exista nimic rau in a dezbate anumite aspecte in cadrul unei discutii civilizate, cu argumete, dar este interzisa cearta nefolositoare, mai ales daca nu exista nici un beneficiu in discutie din cauza urmarii orbesti a propriei opinii sau a celei emise in mod eronat de altcineva.
- Daca vreun membru doreste sa raspunda la vreo intrebare pe forum el este obligat sa aduca evidentele necesare SI ATENTIE ORICE RASPUNS ESTE O FATWA-asa ca inshaAllah trebuie sa aduceti sursa intotdeauna si invatatul de la care ati auzit/citit respectiul verdict
- In cazul in care observati o postare care contine informatii gresite, de natura a induce in eroare ceilalti utilizatori ai forumului – contactati moderatorii si discutati cu autorul postarii respective prin intermediul PM-ului, nu il corectati in fata tuturor celor care citesc aici si mai ales nu va certati pe forum (vezi si regula de mai sus).

- Daca atasati fisiere in diferite formate (documente Word, fisiere audio, video etc.) fiti atenti sa nu contina virusi, spyware, softuri fara licenta – orice atasament cu potential periculos. In cazul in care sesizati astfel de aspecte contactati moderatorii.

- Este interzisa postarea adreselor de mail pe forum precum si trimiterea de mesaje comerciale altor membri – sesizati moderatorii daca va confruntati cu asa ceva.

Va multumim pentru atentie, acest regulament intra in vigoare incepind din momentul afisarii lui pe forum iar moderatorii sectiunii in limba romana isi rezerva dreptul de a-l modifica oricind este necesar. Userii nostri ar trebui sa il reciteasca atunci cind apar postari noi pentru a fi la curent cu eventualele actualizari.

 
Top