Tratamentul cu Ruqiya Din Sfantul Coran si Sunnah

wilydily

New Member
Tratamentul cu Ruqiya Din Sfantul Coran si Sunnah
De Dr.Saeed Ali Al-Qahtani​

Introducere : Importanta tratamentului cu Sfantul Coran si Sunnah:

Inna Alhamda lillah nahmaduhu wa nastaeenuhu wa nastaghfiruhu , wa naoudu billahi min Shuroori anfusina wa min sayyiat aamalina , man yahdihi allahu fala mudhilla lahu wa man yudhlil fala hadiya lahu, Wa Ashhadu Anna La Ilaha Illa Allah wahdahu la shareeka lahu wa Ashhadu Anna Muhammadan Abduhu wa rasuluhu Salla Allahu Aleihi wa ala ashabihi wa man tabiahum bi Ihsan ila yaum ud-deen wa sallama tasleeman katheera. Amma Bad:


Nu este nici o indoiala si nici un dubiu ca tratamentul cu Sfantul Coran si ce este dovedit in Sunnah Profetului (saws) din al-Ruqiya este tratament benefic cu vindecare totala.


"Dacã Noi l-am fi fãcut un Coran într-o altã limbã [decât araba], ar zice ei: De ce nu sunt versetele sale tâlcuite? Un [Coran] nearab si un [Profet] arab?" Spune: "El este pentru cei care cred ocârmuire si tãmãduire, însã aceia care nu cred [au] în urechile lor surzenie si el este pentru ei rãtãcire! Acestia sunt ca si cei chemaþi dintr-un loc depãrtat!"
[Surah 41 , Ayah 44]

"Noi pogorâm prin Coran ceea ce este tãmãduire si îndurare pentru dreptcredinciosi si nu face decât sã sporeascã pierderea celor nelegiuiti"
[Surah 17 , Ayah 82]


Tot Coranul este vindecare asa cum arata Ayah de mai jos :

"O, oameni! V-a venit vouã îndemn de la Domnul vostru si tãmãduire pentru ceea ce este în piepturi , cãlãuzire si îndurare pentru dreptcredinciosi!"
[Surah 10 , Ayah 57]Deci Coranul cel sfant este vindecarea totala a tuturor bolilor sufletului si trupului , si bolile acestii vieti precum si vetii de apoi , dar nu oricine este calificat si nu oricine are succes in a se trata cu sfantul Coran. Daca bolnavul a reusit in a se tratat de boala lui in adevar si credinta, supunere totala, totala credinta si sa indeplineasca toate conditiile,nu ar mai sta lipita de el nici o boala. Cum ar putea persista bolile in fata vorbelor Celui care a creat pamantul si cerul si care daca s-ar cobora pe un munte l-ar pulveriza, sau pe pamant l-ar termina, nu exista nici o boala fie ea sufleteasca sau trupeasca a carui cauza, prevenire si tratamentul sa nu fie in sfantul Coran.

Allah (swt) a mentionat in sfantul Coran bolile sufletesti[/B] si trupesti precum si tratamentul acestora.

Boilile Sufletesti sunt de doua feluri :
1- Bolile de banueli(suspiciuni) si de indoire
2- Boilie de dorinte si ravnireAllah (swt) mentioneaza aceste doua tipuri de boli separat in Coran. Mentioneaza cauza si tratamentul lor de asemenea:

"Oare nu le este lor de ajuns cã Noi ti-am trimis tie Cartea care le este recitatã? Întru aceasta este îndurare si pomenire pentru un neam {de oameni} care vor sã creadã."
[Surah 29 , Ayah 51]Marele Savant Ibn Al-Qayyim „Pe cine nu l-a vindecat Coranul , nu l-a vindecat Allah (swt). Si pe cine nu l-a prevenit Coranul nu l-a prevenit Allah (swt)”. Cartea Zad Al-Maad 4 pg 352.


Bolile trupului

Coranul sfant a aratat lumii baza tratamentului bolilor trupului si regulile acestuia.

Aceste reguli sunt toate in Coranul sfant si sunt trei la numar:

1. Mentinerea Sanatatii
2. Distantarea de cele daunatoare
3. Scoaterea substantelor daunatoare din trupSi daca ar excela sclavul lui Allah (swt) in a se trata cu sfantul Coran ar vedea ca acesta are un mare impact in vindecarea rapida.

Savantul Ibn Al-Qayyim „am fost bolnav in Mekkah si nu am gasit nici un doctor si nici un tratament ci doar ma tratam cu Surat Al-Fatiha, am observat un mare impact.Iau putina apa zamzam si citesc (Al-Fatiha) apoi beau , am gasit in asta vinecarea totala. Apoi m-am bazat pe asta cand aveam diferite dureri. Spuneam si la altii care aveau dureri. Multi care se vindecau rapid.”


Asemenea este si Ruqiya din Sunnah unul din cele mai bune tratamente.Si Dua (care nu are obstacole) este foarte benefica in a inlatura raul si in ati fi indeplinite dorintele.Dua este una din cele mai benefice tratamente mai ales cand perseverezi in aceasta. Dua este inamicul bolilor, le previne si le indeparteaza sau le amelioreaza cand exista. Al-Jawab Al-Kaffi pg 22-25


(...Dua ajuta la ce este coborat si la ce nu este inca coborat Faceti Dua sclavii lui Allah) Sahih Al-Jami 3/151 nr 3403

(la yarud alqadaa illa aldua wala yazeed fi alUmr ila albir)(Nu schimba destinul decat dua si nu prelungeste viata decat bunatatea la parinti) silsilat Al-Ahadeeth Assahiha 1/76 nr 154


Si iata un lucru pe care trebuie sa il intelegem
: Ayat , (Athkar , Dawat si Taawithat) Dua ele insale sunt benefice si tratamente pentru vindecare, dar trebuie sa fie acceptate, cel care le face trebuie sa fie puternic in credinta si aiba influenta asupra bolnavului (cand citeste pt altcineva).

Vindecarea este intarziata din mai multe motive cum ar fii, lipsa de putere in credinta , lipsa de influenta asupra bolnavului, lipsa de convingere prin acest tratament sau orice mare impediment in care nu reuseste tratamentul.
Tratamentul cu Ruqiya este compus din doi factori: bolnavul si cel care citeste.
1. Bolnavul : Trebuie sa aiba credinta in Allah (swt) si sa se indrepte spre El cu sinceritate. Sa aiba convingerea ca Sfantul Coranul este vindecare si milostenie pentru cei credinciosi. Si cautarea corecta de adapost in Allah (swt).La acest nivel se ajunge daca inima si limba sunt in completa armonie, caci asta este o forma de lupta. Si lupta nu poate fi castigata decat cu doua conditii :

a. Sa ai armamentul corect
b. Sa fie bratul puternic (care tine arma)


Caci atunci cand una din aceste doua conditii nu este indeplinita lupta esueaza. Ca sa nu mai vorbim atunci cand ambele conditii sunt inexistente: Inima nu are tawheed , tawakul , taqwa sau tawajuh. Si fara arma.2. Cel care citeste din Sfantul coran si Sunnah trebuie sa aiba cunostinte in acestea(Coran si sunnah). Cartea Zad Al-Maad 4/68


Zice Ibn At-Teeni „Ruqiya cu Muawithat precum si diferitele nume ale Lui Allah (swt) este tratamentul sufletului daca este facut de cei piosi iar vindecarea este numai cu voia lui Allah (swt)” Cartea Fath Al-Barri 10/196

Savantii sunt unanim de acord ca ruqiya este permisa (jaaeza) cand se indeplinesc trei conditii :


1. Sa fie cu , Cuvintele lui Allah (swt) , Numele Lui , atributele Lui si cuvintele profetului (saws).

2. Sa fie facuta in limba araba sau o traducere exacta .

3. Sa se creada ca ruqiya in sine are efect doar cu voia lui Allah (swt). Asta nu inseamna ca noi nu facem partea noastra.


Inshallah cu urmatorul post vom incepe tratamentele.
 

wilydily

New Member
Capitolul 1 – Tratamentul impotriva vrajilor ( magiei )

Capitolul 1 – Tratamentul impotriva vrajilor ( magiei )​

Tratamentul pentru vraji e cuprins din doua parti :

1. Cea ce previne vrajitoria :

A. A face toate indatoriile care sunt wajib (obligatorii) , sa se indeparteze de tot ce este Haram (interzis) si sa se caiasca de toate greselile si pacatele.

B. Sa recite mult din Coranul Sfant in asa fel sa fie recitat in fiecare zi.


C. Sa se baricadeze (protejeze) cu Dua (Athkar , Dawat si Taawithat) din care sunt

"بسم الله الذي لا يضر مع اسمه شيء في الأرض ولا في السماء وهو السميع العليم"
(Bism Ellahi allthi la yadhurru ma’a ismuhu shai’un fi alardhu wa la fi assama’u wa huwa As-Sameeu Al-Aleemu)

(In numele lui Allah , cu numele celui caruia nimic nu poate face rau nici pe pamant , nici in ceruri si El este Atoatevazator , Atoatestiutor) se zice de trei ori dimineata si seara.
[Sahih Ibn Majeh 2/332]​


Recitarea Ayah Al-Kursi (Surah 2 , Ayah 255) dupa fiecare rugaciune , dimineata , seara si inainte de culcare.

Al-Lahu Lā 'Ilāha 'Illā Huwa Al-Ĥayyu Al-Qayyūmu Lā Ta'khudhuhu Sinatun Wa Lā Nawmun Lahu Mā Fī As-Samāwāti Wa Mā Fī Al-'Arđi Man Dhā Al-Ladhī Yashfa`u `Indahu 'Illā Bi'idhnihi Ya`lamu Mā Bayna 'Aydīhim Wa Mā Khalfahum Wa Lā Yuĥīţūna Bishay'in Min `Ilmihi 'Illā Bimā Shā'a Wasi`a Kursīyuhu As-Samāwāti Wa Al-'Arđa Wa Lā Ya'ūduhu Ĥifžuhumā Wa Huwa Al-`Alīyu Al-`Ažīm

(Cartea de Al-Hakim si Cartea de Ath-Thahabi {1/562})​


Recitare Surelor 112 , 113 , 114 de trei ori (fiecare) dimineata , seara si inainte de culcare, a zice

"لا إلـه إلا الله وحدهلا شريك له, له الحمد وهو على كل شيءقدير"

(la ilaha illa Allahu wahdahu la shareeka lahu , lahu al-Mulk wa lahu al-Hamd wahuwa ala kulli shayin Qadeer)

(Nu exista alta divinitate in afara de Allah (swt) , Unicul care nu are pe nimeni egal a lui este Slava si El este mai presus de toate Atotputernic.) Se Spune o sute (100) de ori in fie care zi.Mentinerea (Dua) Athkar dimineata si seara , Athkar de dupa rugaciuni (Salat) , cele dinainte de dormit , cele de cand te trezesti , cele de iesit si de intrat in casa , cele de intrat si iesit din masjid , cele de urcat in mijlocul de transport (fie masina sau altceva) , cele de intrat si iesit din pustietate , Dua cand vezi un Mubtala (unul cu dificultati) , si multe altele Dua care sunt gasite in Hisnul-Muslim si invatarea si mentinerea in repetarea lor este cea ce impiedica sa fii lovit de Vraja (Sihr) , de deochi si de Jinn cu voia lui Allah (swt) si ele insale sunt din cele mai mari tratamente pt Vraji chiar si dupa ce persoana a fost afectata de vraji.


D. Sa manance sapte curmale pe stomacul gol dimineata daca se poate

"من اصطبح بسبع تمرات عجوةلم يضره ذلك اليوم سم ولا سحر"​

„ Cine s-a trezit si a mancat sapte curmale Ajuat nu il afecteaza in ziua acea nici otrava si nici vraji”
[Sahih Bukhari 10/247 , Sahih Muslim 3/1618]​


Si mai bine este daca sunt din curmalele din Medina care este intre Haratein(“cele doua fierbinti”).
Sheikh AbdulAziz Bin Baz zice ca toate curmalele din Medina au aceste calitate de vindecare.2. Tratamentul vrajilor dupa ce a fost persoana vrajita este din patru feluri :


A. Extractia si Eliminarea vrajilor cu metodele permise in Sharia (persoanele specializate)
[Cartea Zad Al-Maad 4/124]

B. Tratamentul cu Rugiya din Sfantul Coran si Sunnah :


I. Se piseaza sapte frunze verzi din copacul Sidr apoi se toarna apa peste le in cantitate cat sa ajunga sa faci ghusul , si rosteste peste ea :أعوذ بالله من الشيطان الرجيم​
اللَّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِ السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ
وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِوَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ​

{Allah! Nu există divinitate afară de El, Cel Viu, Veșnicul [Al-Qayyum]! Nici ațipirea, nici somnul nu-L cuprind! Ale Lui sunt cele din ceruri și de pre pământ! Cine este acela care ar putea mijloci la El fără de îngăduința Lui? El le știe pe cele din fața lor și pe cele din urma lor. Și ei nu pricep nimic din știința Sa în afară de ceea ce El voiește. Tronul Lui se întinde peste ceruri și peste pământ și nu-I este grea păzirea lor. El este Preaînaltul, Mărețul [Al-Aliyy, Al’Azim]!}


Al-Lahu Lā 'Ilāha 'Illā Huwa Al-Ĥayyu Al-Qayyūmu Lā Ta'khudhuhu Sinatun Wa Lā Nawmun Lahu Mā Fī As-Samāwāti Wa Mā Fī Al-'Arđi Man Dhā Al-Ladhī Yashfa`u `Indahu 'Illā Bi'idhnihi Ya`lamu Mā Bayna 'Aydīhim Wa Mā Khalfahum Wa Lā Yuĥīţūna Bishay'in Min `Ilmihi 'Illā Bimā Shā'a Wasi`a Kursīyuhu As-Samāwāti Wa Al-'Arđa Wa Lā Ya'ūduhu Ĥifžuhumā Wa Huwa Al-`Alīyu Al-`Ažīm

[Surah 2 , Ayah 255 – Ayah Al-Kurssi]وَأَوْحَيْنَا إِلَى مُوسَى أَنْ أَلْقِ عَصَاكَ فَإِذَا هِيَ تَلْقَفُ مَا يَأْفِكُونَ ۝ فَوَقَعَ الْحَقُّ وَبَطَلَ مَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ ۝ فَغُلِبُواْ هُنَالِكَ وَانقَلَبُواْ صَاغِرِينَ ۝ وَأُلْقِيَ السَّحَرَةُ سَاجِدِينَ ۝ قَالُواْ آمَنَّا بِرَبِّ الْعَالَمِينَ ۝ رَبِّ مُوسَى وَهَارُونَ

{și i-am revelat Noi lui Moise: "Aruncă toiagul tău!" și iată că el a înșfăcat ceea ce ei izvodiseră.۝și astfel adevărul a ieșit la iveală , iar ceea ce făceau ei a pierit. ۝ și ei [Faraon și dregătorii săi] au fost biruiți acolo și s-au întors rușinați. ۝ și s-au aruncat vrăjitorii, prosternându-se. ۝ [și] au zis ei: "Credem în Domnul lumilor, ۝ În Domnul lui Moise și Aaron!"}

Wa 'Awĥaynā 'Ilá Mūsá 'An 'Alqi `Aşāka Fa'idhā Hiya Talqafu Mā Ya'fikūna
Fawaqa`a Al-Ĥaqqu Wa Baţala Mā Kānū Ya`malūna
Faghulibū Hunālika Wa Anqalabū Şāghirīna
Wa 'Ulqiya As-Saĥaratu Sājidīna
Qālū 'Āmannā Birabbi Al-`Ālamīn
Rabbi Mūsá Wa Hārūna

[Surah 7 Ayah 117-122]​وَقَالَ فِرْعَوْنُ ائْتُونِي بِكُلِّ سَاحِرٍ عَلِيم ۝ فَلَمَّا جَاءَ السَّحَرَةُ قَالَ لَهُم مُّوسَى أَلْقُواْ مَا أَنتُم مُّلْقُونَ ۝ فَلَمَّا أَلْقَوْا قَالَ مُوسَى مَا جِئْتُم بِهِ السِّحْرُ إِنَّ اللَّهَ سَيُبْطِلُهُ إِنَّ اللَّهَ لاَ يُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِينَ ۝ وَيُحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُجْرِمُونَ

{ și a zis Faraon: "Aduceți-mi pe toți vrăjitorii învățați!"۝ și când au venit vrăjitorii, le-a zis Moise: "Aruncați ceea ce aveți voi de aruncat!" ۝ și când au aruncat ei, le-a zis Moise: "Ceea ce ați adus voi este vrăjitorie! Dar Allah o va zădărnici , căci Allah nu încurajează fapta celor care aduc stricãciune! ۝ Și [face Allah să triumfe] Adevãrul prin cuvintele Sale , chiar dacă păcătoșilor nu le place!" }

Wa Qāla Fir`awnu A'tūnī Bikulli Sāĥirin `Alīmin
Falammā Jā'a As-Saĥaratu Qāla Lahum Mūsá 'Alqū Mā 'Antum Mulqūna
Falammā 'Alqaw Qāla Mūsá Mā Ji'tum Bihi As-Siĥru 'Inna Al-Laha Sayubţiluhu 'Inna Al-Laha Lā Yuşliĥu `Amala Al-Mufsidīna
Wa Yuĥiqqu Al-Lahu Al-Ĥaqqa Bikalimātihi Wa Law Kariha Al-Mujrimūna

[Surah 10 Ayah 79-82]​

قَالُوا يَا مُوسَى إِمَّا أَن تُلْقِيَ وَإِمَّا أَن نَّكُونَ أَوَّلَ مَنْ أَلْقَى ۝ قَالَ بَلْ أَلْقُوا فَإِذَا حِبَالُهُمْ وَعِصِيُّهُمْ يُخَيَّلُ إِلَيْهِ مِن سِحْرِهِمْ أَنَّهَا تَسْعَى ۝ فَأَوْجَسَ فِي نَفْسِهِ خِيفَةً مُّوسَى ۝ قُلْنَا لا تَخَفْ إِنَّكَ أَنتَ الأَعْلَى ۝ وَأَلْقِ مَا فِي يَمِينِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوا إِنَّمَا صَنَعُوا كَيْدُ سَاحِرٍ وَلا يُفْلِحُ السَّاحِرُ حَيْثُ أَتَى ۝ فَأُلْقِيَ السَّحَرَةُ سُجَّدًا قَالُوا آمَنَّا بِرَبِّ هَارُونَ وَمُوسَى


{ Apoi au zis : „O, Moise, arunci tu [primul, toiagul tău] sau vom
fi noi primii care aruncă?” ۝ El a zis: „Ba aruncați voi!” și i s-a părut lui că funiile și toiegele lor se târăsc în urma vrăjii lor. ۝ și Moise a simțit oarecare teamă în sufletul său. ۝ Atunci i-am zis Noi: „Nu te teme, căci tu vei fi deasupra! ۝ Aruncă ce ai în dreapta ta și aceasta va înghiți ce au făcut ei, căci ei au făcut doar vicleșug de vrăjitor, iar vrăjitorul nu va izbândi , oriunde ar fi el!”. ۝ și vrăjitorii s-au aruncat, prosternându-se, și au zis: „Noi credem în Domnul lui Aaron și Moise!”.}

Qālū Yā Mūsá 'Immā 'An Tulqiya Wa 'Immā 'An Nakūna 'Awwala Man 'Alqá
Qāla Bal 'Alqū Fa'idhā Ĥibāluhum Wa `Işīyuhum Yukhayyalu 'Ilayhi Min Siĥrihim 'Annahā Tas`á
Fa'awjasa Fī Nafsihi Khīfatan Mūsá
Qulnā Lā Takhaf 'Innaka 'Anta Al-'A`lá
Wa 'Alqi Mā Fī Yamīnika Talqaf Mā Şana`ū 'Innamā Şana`ū Kaydu Sāĥirin Wa Lā Yufliĥu As-Sāĥiru Ĥaythu 'Atá
Fa'ulqiya As-Saĥaratu Sujjadāan Qālū 'Āmannā Birabbi Hārūna Wa Mūsá

[Surah 20 Ayah 65-70]
{قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ۝ لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ۝ وَلا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ۝ وَلا أَنَا عَابِدٌ مَّا عَبَدتُّمْ ۝ وَلا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ۝ لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ }​

{ Spune: "O, voi, necredincioși! ۝ Eu nu ador ceea ce adorați ۝ Și nici voi nu adorați ceea ce ador eu. ۝ Nici adorarea mea nu este asemeni adorării voastre, ۝ Și nici adorarea voastră nu este asemenea adorării mele! ۝ Voi aveți religia voastră, iar eu am religia mea!" }

Qul Yā 'Ayyuhā Al-Kāfirūn
Lā 'A`budu Mā Ta`budūn
Wa Lā 'Antum `Ābidūna Mā 'A`bud
Wa Lā 'Anā `Ābidun Mā `Abadttum
Wa Lā 'Antum `Ābidūna Mā 'A`bud
Lakum Dīnukum Wa Liya Dīn
[Surah 109]
{ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ۝ اللَّهُ الصَّمَدُ ۝ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ۝ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ }​

{ Spune: "El este Allah, Cel Unic ! ۝ Allah-us-Samad! ۝ El nu zămislește și nu este născut ۝ Și El nu are pe nimeni egal!" }

Qul Huwa Al-Lahu 'Aĥad
Alllahu Aş-Şamad
Lam Yalid Wa Lam Yūlad
Walam Yakun Lahu Kufūan 'Aĥad

[Surah 112]
{قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ۝ مِن شَرِّ مَا خَلَقَ ۝ وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ۝ وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ ۝ وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ }​

{ Spune: "Eu caut adăpost la Stăpânul revărsatului zorilor ۝ Împotriva răului [venind] de la ceea ce El a creat ۝ Și împotriva răului întunericului care se așterne ۝ Și împotriva răului vrăjitoarelor care suflă în noduri ۝ Și împotriva răului pizmuitorului, când pizmuiește." }

Qul 'A`ūdhu Birabbi Al-Falaq
Min Sharri Mā Khalaq
Wa Min Sharri Ghāsiqin 'Idhā Waqab
Wa Min Sharri An-Naffāthāti Fī Al-`Uqad
Wa Min Sharri Ĥāsidin 'Idhā Ĥasad

[Surah 113]
{ قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ۝ مَلِكِ النَّاسِ ۝ إِلَهِ النَّاسِ ۝ مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ۝ الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ ۝ مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ }​

{ Spune: "Eu caut adăpost la Domnul oamenilor, ۝ Stăpânul oamenilor, ۝ Dumnezeul oamenilor ۝ Împotriva răului ademenitorului fugar ۝ Care șoptește în piepturile oamenilor ۝ Dintre djinni și oameni".}

Qul 'A`ūdhu Birabbi An-Nās
Maliki An-Nās
'Ilahi An-Nās
Min Sharri Al-Waswāsi Al-Khannās
Al-Ladhī Yuwaswisu Fī Şudūri An-Nās
Mina Al-Jinnati Wa An-Nās
[Surah 114]​
Dupa ce a citi toate Surele astea bea de trei ori din apa si cu restul face Ghusul . Asa Insh’a Allah ii trec toate , Se poate sa fie nevoie se repete de doua ori sau de mai multe pana se vindeca cu voia lui Allah (swt). Multi au incercat si au beneficiat .
 

wilydily

New Member
Continuare...

II. Recita Surah 1 (Al-Fatiha) , Ayah Kurssi (Surah 2 Ayah 255) , ultimele doua Ayah din Surah 2 (Al-Baqara) , Surah 112 , Surah 113 si Surah 114 de trei ori si se sufla in maini apoi se strege cu mana dreapta pe fata.

Bismi Al-Lahi Ar-Raĥmāni Ar-Raĥīm
Al-Ĥamdu Lillahi Rabbi Al-`Ālamīn
Ar-Raĥmān Ar-Raĥīm
Māliki Yawmi Ad-Dīn
'Īyāka Na`budu Wa 'Īyāka Nasta`īn
Ehdinā Aş-Şirāţa Al-Mustaqīma
Şirāţa Al-Ladhīna 'An`amta `Alayhim Ghayri Al-Maghđūbi `Alayhim Wa Lā Ađ-Đāllin
Ayatu-l Kursy

Al-Lahu Lā 'Ilāha 'Illā Huwa Al-Ĥayyu Al-Qayyūmu Lā Ta'khudhuhu Sinatun Wa Lā Nawmun Lahu Mā Fī As-Samāwāti Wa Mā Fī Al-'Arđi Man Dhā Al-Ladhī Yashfa`u `Indahu 'Illā Bi'idhnihi Ya`lamu Mā Bayna 'Aydīhim Wa Mā Khalfahum Wa Lā Yuĥīţūna Bishay'in Min `Ilmihi 'Illā Bimā Shā'a Wasi`a Kursīyuhu As-Samāwāti Wa Al-'Arđa Wa Lā Ya'ūduhu Ĥifžuhumā Wa Huwa Al-`Alīyu Al-`Ažīm


surat al baqara ultimele versete:
Āmana Ar-Rasūlu Bimā 'Unzila 'Ilayhi Min Rabbihi Wa l-Mu'uminūn Kullun 'Āmana Bil-Lahi Wa Malā'ikatihi Wa Kutubihi Wa Rusulihi Lā Nufarriqu Bayna 'Aĥadin Min Rusulih Wa Qālū Sami`nā Wa 'Aţa`nā Ghufrānaka Rabbanā Wa 'Ilayka Al-Masīr

Lā Yukallifu Al-Lahu Nafsāan 'Illā Wus`ahā Lahā Mā Kasabat Wa `Alayhā Mā Aktasabat Rabbanā Lā Tu'uākhidhnā 'In Nasīnā 'Aw 'Akhta'nā Rabbanā Wa Lā Taĥmil `Alaynā 'Isrāan Kamā Ĥamaltahu `Alá Al-Ladhīna Min Qablinā Rabbanā Wa Lā Tuĥammilnā Mā Lā Ţāqata Lanā Bihi Wa A`fu `Annā Wa Aghfir Lanā Wa Arĥamnā 'Anta Mawlānā Fānsurnā `Alá Al-Qawmi Al-Kāfirīn

112:

Qul Huwa Al-Lahu 'Aĥad
Alllahu Aş-Şamad
Lam Yalid Wa Lam Yūlad
Walam Yakun Lahu Kufūan 'Aĥad


113:
Qul 'A`ūdhu Birabbi Al-Falaq
Min Sharri Mā Khalaq
Wa Min Sharri Ghāsiqin 'Idhā Waqab
Wa Min Sharri An-Naffāthāti Fī Al-`Uqad
Wa Min Sharri Ĥāsidin 'Idhā Ĥasad

114 :

Qul 'A`ūdhu Birabbi An-Nās
Maliki An-Nās
'Ilahi An-Nās
Min Sharri Al-Waswāsi Al-Khannās
Al-Ladhī Yuwaswisu Fī Şudūri An-Nās
Mina Al-Jinnati Wa An-Nās


III. Tauwithat si Ruqiya din Dua:


"أسأل الله العظيم رب العرش الظيم أن يشفيك"

(Asa’l Allahu Al-Atheem Rabbu Al-Arshi Al-Atheem Ann Yushfeeka)

(Îi cer lui Allah cel Mare Stăpânul Tronului Divin să te vindece) de șapte ori
"بسم الله"
"أعوذ بالله وقدرته من شر ما أجد وأحاذر"

Să pună bolnavul mâna pe partea care îl doare si zice (Bismillah) de trei ori ,
(Audu Billahi wa qudratihi min sharri ma ajid wa uhathir)


(Caut adăpost la Allah și în Măreția Lui de raul pe care-l simt și care mă apasă) de sapte ori.
"أعوذ بكلمات الله التامة من كل شيطان وهامة ومن كل عين لامة"​

(Audu bikalimatti-llahi At-Tamati min kulli shaitanin wa hammah wa min kulli Ainin Lammah)

(Caut adăpost în perfecțiunea Cuvăntului lui Allah de orice diavol , răutate și de ochii care deoache)
"أعوذ بكلمات الله التامات من شر ما خلق"

(Audu bikalimatti-llahi At-Taammaati min sharri maa khalaq)

(Caut adăpost în perfectiunea Cuvintelor lui Allah de răul pe care El l-a creat!)
أعوذ بكلمات الله التامات التي لا يجاورهن بر لا فاجر من شر ما حلق , وبرأ وذرأ , ينزل من السماء , ومن شر ما يعرج فيها , ومن شر ما يخرج منها , ومن شر فتن الليل إلا طارقا يطرق بخير يا رحمن
(Audu bikalimatti-llahi At-Taammaati allati la Yujawiruhunna barrun wala fajirrun min sharri maa khalaq , wala Barra’a wala tharra’a , wa min sharri maa yanzilu min As-Sama’ , wa min sharri ma thara’a fee al-ardh , wa min sharri maa yakhruju minha , wa min sharri fitan al-llayl wa an-nahar , wa min sharri kulli tariqin illa tariqan yatruqu bikheirin ya rahman).

(Caut adăpost în perfecțiunea Cuvintelor lui Allah pe care nici un credincios sau necredincios nu le poate încălca de răul pe care El l-a creat, l-a făcut și l-a făurit. Caut adăpost de răul care coboară dinspre cer și de răul ce se ridică spre el. Caut adăpost de răul care e răspândit în pământ și de răul care țâșnește din el, și caut adăpost de răul din zi și din noapte, și de răul celui ce ne vizitează noaptea, în afară de cel care ne aduce binele, O , Tu Cel Milostiv!)
اللهم رب السماوات السبع ورب العرش العظيم , ربنا ورب كل شيء , فالق الحب والنوى , ومنزل التوراة والإنجيل والقرآن , أعوذ بك من شر كل شيء أنت آخذ بناصيته , أنت الأول فليس قبلك شيء , أنت الآخر فليس بعدك شيء , وأنت الظاهر فليس فوقك شيء , وأنتالباطن فليس دونك شيء , اقض عنا الدين وأغننا من الفقر​

(Allahumma rabba as-samawati as-Sab’i wa rabba al-‘arshi al-atheem , rabbanaa wa rabba kulli shay’in , faliqa al-habba wa an-nawaa , wa munazzila at-tawrat wa al-Injeeli wa al-quraani , Authu bika min sharri kulli shay’in anta aakhithun binasiyatih. Allahumma anta al-awalu faleisa qablaka shay’un , wa anta al-aakhiru faleisa ba’adaka shay’un , wa anta ath-thahiru faleisa fawqaka shay’un , wa anta al-batinu faleisa doonaka shay’un , iqdhi a’anna ad-deen wa aghninaa min al-faqr)

(O , Allah, Stăpân al celor șapte ceruri și al tronului cel mare , Stăpân al tuturor lucrurilor , Despicător al seminței și al sămburelui , Revelator al Torei , Evangheliei , si Coran. Caut adăpost la Tine împotriva răului din orice lucru. O , Allah , Tu esti Cel dintâi , nu există nimic înainte de Tine și Tu ești Cel de pe urmă , nu există nimic după Tine. Tu ești Cel Neascuns, nu există nimic deasupra Ta și Tu ești Cel Ascuns și nu există nimic mai aproape decăt Tine. Stabilește pentru noi datoria noastră și ferește-ne de sârăcie.)
"بسم الله أرقيك من كل شيء يؤذيك ومن شر كل نفس أو عين حاسد , الله يشفيك , بسم الله أرقيك"

(Bismillahi arqeeka min kulli shay’in yu’theeka wa min sharri kulli nafsin au a’aeini hasidin , Allahu yashfeeka bismillahi arqeela)

(În numele lui Allah îți fac ruqiya Împotriva la totul ce-ți face rău și împotriva fiecărui suflet sau ochi invidios , Allah să te vindece , în numele lui Allah îți fac ruqiya)
" بسم الله أرقيك من كل شيء يؤذيك من حسد حاسد ومن كل ذي عين , الله يشفيك "

(Bismillahi arqeeka min kulli shay’in yu’theeka min hasadi hasidin wa min kulli thee a’aeinin Allah yashfeeka)

(În numele lui Allah îți fac ruqiya Împotriva la totul ce-ți face rău , împotriva invidia invidiosului și împotriva fiecare cu ochi răi , Allah să te vindece)


Acestea sunt Dua împotriva vrăjilor , de deochi , de atinjerea de jinn și de toate bolile . Ele sunt ruqiya universală benefică cu voia lui Allah (swt).

C. Scoaterea substanțelor dâunatoare din trup cu Hijama (Tratament cu ventuze tăiate) în locul afectat cu vrăji sau în acel organ afectat dacă este posibil (dacă nu se poate sunt suficiente metodele de pană acum).

D. Tratamentul naturistic : Medicamente naturistice benefice care sunt menționate în Sfantul Coran și în sunnah Profetului (saws) , Și chiar medicamente combinate (din ierburi) sunt acceptate și dau vindecare cu voia lui Allah (swt) atăta timp căt nu sunt Haram (substanțele) :

Mierea , Habba Sawda (boaba neagra) , apa zamzam , apa de ploaie , uleiul de masline ( s-a dovedit ca este cel mai bun ulei care poate fi citit asupra lui).

"وَنَزَّلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً مُّبَارَكًا فَأَنبَتْنَا بِهِ جَنَّاتٍ وَحَبَّ الْحَصِيدِ"

(Și Noi trimitem din cer apă binecuvântată cu care facem să crească grădini și grâne pentru seceriș.)

[Surah 50 , Ayah 9 ]

Și din tratamente naturistice cum ar fi: ghusulul , curațarea (igienă) , tatayyub(parfumarea cu ‘Uud)
 
Top