As salamu aleikom...sa ma prezint

Um Abdur Rahman

Sclava lui Allaah
Bismilahi rahman rahim

Inalhamdulilah nahmadu wa nastain wa nastaghfiru wa naudo billahy min shoroore anfusina wa min seiat amaalana .men yahdyhi llah fa la mudil-la lahu wa man iudlil fala hadi lahu.wa ash hadu an la ilaha illa lah wahdu la sharik a llahu wa ash hadu anna mohammadan abduho wa rasulu

Intr-adevar toata lauda I se cuvine lui Allah si astfel ar trebui sa Il slavim, sa cautam ajutorul Sau, sa cautam la El adapost de raul care se gaseste in interiorul nostru precum si de raul care izvoraste din faptele noastre, , adevarat ca aceia pe care ii calauzeste Allah, nu pot fi abatuti de la drumul cel drept, precum si faptul ca toti cei carora Allah le-a permis sa o ia pe un drum gresit, nimeni nu ii poate calauzi.

Alhamdulilah multumim lui Allah pentru ca nu ne paraseste niciodata El face ca islamul sa sa intre in fiecare casa...subhan Allah .

Multumim administratorului acestui site fratelui Amir si imamilor cu care ne sfatuim ca ne-au gazduit si pe noi Allah sa fie multumit de ei

Intentia noastra este sa prezentam Adevaratul Islam urmand invataturile Sfantului Quran si a Sunnei profetului salallahu alehi w salam, fara a trage catre o anumita scoala islamica sau sa cautam raspunsurile care ne convin noua mai mult.Allah Subhana w Taala ne-a lasat aceasta religie completa,nu mai avem ce sa adaugam la ea ,alhamdulilah profetul Mohammad salallahu alahi w salam este exemplul pe care trebuie sa-l urmeze fiecare musulman.
Cu intentia aceasta deschidem forumul si in sha Alah sa fim calauziti de Cel Preainalt

Allah sa fie multumit de voi .Va spunem BIne Ati Venit!!!!:
hijabi:
 

saraH03

New Member
:salam2:
:ma:
Allah sa va rasplateasca pe cei care ati ajutat la formarea acestui forum:tti_sister: .

Eu sunt Sara :hijabi:, si ma bucur ca v-am descoperit :muslim_child:

Ma alf salama :SMILY139:
 

natalia

New Member
as salamu aleikum

Mulţumesc pentru efortul depus în realizarea acestui forum şi să îl rugăm pe Allah să ne călăuzească pe drumul cel bun - cu vorba şi fapta - să ne ferească de greşeală- cu gîndul şi cuvîntul.
 

Bawar

Struggling2Surrender
Assalamu alaikum warhamatullah!

Mahsallah and jazakallahu khairan for such a precious work to introduce Romanian to TTI.

Inshallah, this section will attract many memebers. I was so sorry to know that translation of the whole Quran did not exist in Romanian language.

I have some Romanian friends and insahllah, i will soon introduce them to this section.

Wassalamu alaikum
 

Um Abdur Rahman

Sclava lui Allaah
Asalamu aleikom w rahmatullah
tnx a loot brother Bawar May Allah keep us to the right path.Alhamdulilah brother we have translation of the Holy Quran...but better for all of us to learn araby language in sha Allah
.

:hearts:
 

UmmTarek

New Member
:bismillah1:Salam alekum :ma:pentru acest forum,,,,eu sunt UmmTarek,,,pe catziva dintre membrii acestui forum ii stiu si va multzumesc ca m-atzi primit in "casa" voastra,,,inshallah sa pot invatza multe lucruri bune de la voi si mabrouk inshallah.
 

Made Sarah

Servant of Allah
Staff member
Wa 3alaykum assalam wa ra7matu Allahi wa barakatuhu. Fii binevenita Um Tarek, iti multumim pentru cuvintele frumoase, barak Allahu feeky. In sha Allah sa ne foloseasca tuturor acest forum si sa invatam cit mai multe lucruri bune
 

ummraschid

Active Member
Staff member
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,

...inshaAllah, may Allah subhanahu wa ta'ala reward with the best in dunia and in akhira, all the ones who are working fisabilillah, on this site and everywhere around the world, amin!...

...bine v-am regasit dragi surori si dragi frati fiAllah, fie ca Allah ta'ala sa rasplateasca cu ceea ce este mai bun, in aceasta viata si in cea vesnica, tuturor celor care se straduiesc pe calea lui Allah ta'ala, aici si pretutindeni, amin...

...ma alatur voua, cu dragoste la Allah ta'ala, si pe acest forum, inshaAllah, sa ma primitzi intre voi si invatand, sa ne indemnam unii pe altii, in fapte bune si bineplacute lui Allah subhanahu wa ta'ala ... :tti_sister:
 

Um Abdur Rahman

Sclava lui Allaah
:salam2:

Bine ai venit um rashid in sha Allah sa ne onorezi cu prezenta ta si cu articole cat mai multe din care sa putem invata cu totii .
Alah sa te binecuvanteze surioara si pupici la printesele mele
:hijabi::hijabi:
 

Saira99

New Member
Assalamu alaykum wa rahmatullahi wa barakatuhuBine v-am gasit si bine v-am regasit pe unele dintre voi :SMILY139:


Ca de fiecare data,ma bucur sa ma alatur voua pe acest forum si,desigur,sunt bucuroasa ca acum avem si o sectiune de limba romana.


In sha Allah vom purta multe discutii din care fiecare sa aiba un castig :SMILY252:
 

Made Sarah

Servant of Allah
Staff member
Wa 3alaykum assalam wa ra7matu Allahi wa barakatuhu. Fii bine-venita printre noi, surioara Saira, ne bucuram ca ni te-ai alaturat. In sha Allah ca acest forum sa folosesasca tuturor si sa ne imbogatim cunostintele despre Islam!
 

munira_ro

New Member
Assalam alaykum wa rahmatullahi wa barakatuhu

Allah sa va rasplateasca cu ceea ce este mai bun in aceasta viata si in Viata de Apoi pentru efortul vostru.Allah sa ne ajute sa invatam cat mai multe de pe acest site si sa facem totul numai de dragul Lui,pentru a-L multumi.
Eu sunt Munira,umm Amel si sunt musulmana de 4 ani alhamdulillah;ma bucur ca v-am gasit,insha Allah sa ne cunoastem mai bine prin intermediul site-ului si sa ne ajutam reciproc de dragul lui Allah.
Love u all for the sake of Allah
 

Saira99

New Member
Assalamu alaykum wa rahmatullahi wa barakatuhuMultumesc pentru primire Iman,Mada :SMILY252::SMILY259:Bun venit,Munira! InshaAllah sa stam cat mai mult timp impreuna aici si sa ne fie cat mai folositor :SMILY206:
 

ummraschid

Active Member
Staff member
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,

....bine ai venit, :SMILY252:surioara Saira, bine ai venit, :SMILY252:surioara Munira, ne bucuram sa va avem in mijlocul nostru!
Alhamdulillah!

...fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa ne inlesneasca tuturor sa invatam cat mai mult si sa ne indemnam impreuna la fapte bune, sa ne faca dintre cei bineplacuti Lui si sa ne tina nebatuti pe calea cea dreapta.
Amin.

....surioara munira,
fie ca Cel de dragul Caruia ne iubesti, sa te iubeasca!...
 

Made Sarah

Servant of Allah
Staff member
Wa 3alaykum assalam wa ra7matu Allahi wa barakatuhu. Munira, bine-ai venit printre noi, de cind te asteptam! Alhamdu lillah. In sha Allah sa reusim sa ne cunoastem si mai bine, sa invatam cit mai multe prin intermediul acestui forum si fie ca acela de dragul caruia ne iubesti sa te iubeasca!
 
Top