jazakulauhair pt aceasta primire calduroasa...
waalaikum assalam wa rahmatulah wa barakatuh, iman99...
mi-a facut o placere deosebita sa citesc mesajul tau,cu adevarat m-am simtit binevenita in comunitatea voastra, mashallah ...forumul este fantastic si asta numai datorita voua ,eforturile sunt foarte apreciate.
Astazi am incercat sa citesc o mare parte din topicuri si mi-a venit o idee sau doua ,care cred ca ar fi de un interes practic pt voi fratii si surori. mai intai am sa-ti mentionez despre ce este vorba si ,apoi tu daca esti de aceeasi parere ,putem continua si dezvolta aceste idei.
1. este vorba de o noua carte foarte bine primita aici in librariile islamice< healing with the Medicine of the Prophet s.w.w.s. de imam Ibn Qayyim Al-Jauziyah > Realmente despre toate mentionarile in toate cartile sfinte, hadisuri ,companioni..etc vi-a-vis de beneficiile utilizarii diferselor plante,leg,veg, ierburi asupra sanatatii fizice si psihice , si nu numai . este o carte extrem de cuprinzatoare, cu nenumarate referiri si explicatii,munca de 14 ani a acestui imam, pe care poate putin cate putin o putem urmari,sau cel putin extrage anumite capitole, traduse cu ajutorul sotului meu in engleza,si apoi in romana.
2. un alt topic la care ma ganesc ar fi : nu fii trist... cu povestile fiecarora ,am putea dezvolta idea gratitudinii .Si poate povestile altora ar motiva alti frati si surori sa continue pe drumul islamului vazand latura pozitiva a vietii, fiind multumiti cu ceea ce Allah taala,a daruit .
3.un alt topic ...s-ar putea referi la lucruri la care le-a fost unora greu sa renunte de ex. muzica, sau fumat etc.Sau poate ce i-a determinat pe unii sa renunte..si poate postand aceste lucruri alti frati,surori ar fi determinati sa renunte la lucruri care doresc sa renunte ,dar nu au fost suficienti de motivati,sau poate nu au avut cunostinte necesare etc
cam atat pt astazi....uk saluta romania...
astept cu drag parerea ta.
salam alaikum